Connect with us

NEWS

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ – ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΚΑΡ

Published

on

Δηλώσεις του Αρμένιου Πρωθυπουργού:

“Το Αζερμπαϊτζάν έχει εκτοξεύσει πυραύλους και βομβαρδίζει το Αρτσάχ. Οι οικισμοί, συμπεριλαμβανομένου του Στεπανακέρτ, δέχτηκαν επίθεση.

Η Αρμενική πλευρά κατέρριψε 2 ελικόπτερα και 3 UAV και κατέστρεψε 3 άρματα μάχης. Παραμένουμε δυνατοί δίπλα στον στρατό μας για να προστατεύσουμε την πατρίδα μας από την εισβολή των Αζέρων.

Πρόσφατες επιθετικές δηλώσεις ηγεσίας του Αζερμπαϊτζάν, μεγάλης κλίμακας κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με την Τουρκία, καθώς και απόρριψη των αιτημάτων παρακολούθησης από τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη δείχνουν σαφώς ότι αυτή η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη και συνιστά πρόκληση μεγάλης κλίμακας ενάντια στην περιφερειακή ειρήνη και ασφάλεια.

Με απόφαση της κυβέρνησης, κηρύττονται στρατιωτικός νόμος και η γενική επιστράτευση στη Δημοκρατία της Αρμενίας. Καλώ το στρατιωτικό προσωπικό να παρουσιαστούν στις μονάδες τους.
Για την πατρίδα, για τη νίκη.

Σε δηλώσεις φυσικά προχώρισε και η Τουρκία που εδώ και καιρό έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα βοηθήσει το Αζερμπαϊτζάν με κάθε τρόπο στην διαρκή διαμάχη του με την Αρμενία.

“Η Αρμενία επιτέθηκε στο Αζερμπαϊτζάν με παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ειρήνη και τη σταθερότητα στον Καύκασο είναι η επιθετική στάση της Αρμενίας και θα πρέπει να σταματήσει αμέσως αυτή την επίθεση που θα βάλει φωτιά στην περιοχή.

Στον αγώνα για την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας, θα υπερασπιστούμε τους αδελφούς μας του Αζερμπαϊτζάν με όλα μας τα μέσα.

Καταδικάζουμε έντονα αυτήν την άθλια επίθεση της Αρμενία.” δήλωσε ο Τολυρκος Υπουργός άμυνας, Χουλουσί Ακάρ.

NEWS

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ “ΠΑΙΔΙ” ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΚΥΠΡΟΣ

Published

on

Με ποσοστό 50,97% προηγείται μέχρι στιγμής ο Ερσίν Τατάρ στην καταμέτρηση των ψήφων για τις “προεδρικές εκλογές” του ψευδοκράτους έναντι του αντιπάλου του, Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο», με καταμετρημένες τις 413 κάλπες από τις 738, ο Τατάρ λαμβάνει 50,97% έναντι 49,03% του Ακιντζί.

Μέχρι τις 19:00 το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο» απαγόρευε τη δημοσιοποίηση οποιωνδήποτε αποτελεσμάτων και προεκλογικών προγραμμάτων, παρά μόνο εκείνων που θα ανακοίνωνε το ίδιο.

Η τελική εικόνα αναμένεται να διαφανεί γύρω στις 20.00. Το τελικό ποσοστό συμμετοχής δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Τα έως τώρα δεδομένα δείχνουν πιθανότερη την εκλογή του Ερσίν Τατάρ.

~Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Continue Reading

NEWS

ΝΕΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ – ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΕΙ Η ΑΡΜΕΝΙΑ – ΑΡΤΣΑΧ [ΒΙΝΤΕΟ]

Published

on

“Οι συσκευές βιντεοεπιτήρησης του Στρατού Άμυνας του Artsakh κατέγραψαν την ακριβή τοποθεσία και ώρα που ο εχθρός ξεκίνησε μια επίθεση προς την κατεύθυνση των αρμενικών θέσεων τις πρώτες πρωινές ώρες της 18ης Οκτωβρίου, παραβιάζοντας τη συμφωνία για κατάπαυση του πυρός που είχε οριστεί για
σήμερα”.

“Έγινε προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας για την απόσυρση των τραυματισμένων στρατιωτών από το πεδίο της μάχης, μέσω της διαμεσολάβησης του Eρυθρού σταυρού η οποία απορρίφθηκε από το Μπακου. Προφανής λόγος ήταν η προγραμματισμένη επίθεση του Αζερμπαϊτζάν.” Ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του Αρμένικου ΥΠΕΘΑ

Continue Reading

NEWS

ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ

Published

on

Σε απόσταση 23 ναυτικών μιλίων νοτιοανατολικά από το Καστελόριζο βρίσκεται το Oruc Reis με τα βοηθητικά του Ataman και Cengiz Han αλλά και τα τουρκικά πολεμικά πλοία που το συνοδεύουν.

H πορεία που εχει πάρει ειναι προς Αττάλεια αλλα σύμφωνα με τις προηγούμενες διαδρομές του, πιθανό ειναι να στρίψει παλι πρός την Ελληνική ΑΟΖ.

Στο Γενικό επιτελείο σύμφωνα με πληροφορίες παρακολουθούν τις κινήσεις του ORUC REIS συνεχώς καθώς το ερευνητικό θα μπορούσε ακόμα και χωρίς απλωμένα τα καλώδια να προσεγγίσει μεσα στον Οκτώβρη το Καστελόριζο σε απόσταση 6,5 ναυτικών μιλίων για να “τεστάρει” τις αντιδράσεις της Αθήνας περι “κόκκινων γραμμών”

Να θυμήσουμε οτι η Τουρκιά προχώρησε σε δημοσιοποιήση ενος νέου χάρτη περι “Έρευνας και Διάσωσης”

Το Ελληνικό ΥΠΕΞ απάντησε άμεσα λέγοντας οτι:

H τουρκική περιοχή ευθύνης έρευνας και διάσωσης που ορίστηκε αυθαίρετα με τον νέο τουρκικό νόμο, όπως άλλωστε και αυτή που είχε ορισθεί με τον τουρκικό νόμο του 1988, είναι παράνομη στο μέτρο που επικαλύπτει περιοχές ελληνικής κυριαρχίας και δικαιοδοσίας, συνεπώς δεν παράγει έννομα αποτελέσματα. Πέραν όμως αυτού, δεν στηρίζεται σε επιχειρησιακά κριτήρια και δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς ασφάλειας της ανθρώπινης ζωής.

Continue Reading

NEWS

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΕΞ

Published

on

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ελληνικού ΥΠΕΞ σε απάντηση των χαρτών Ερευνάς και Διάσωσης που παρουσίασε η Τουρκία:

H τουρκική περιοχή ευθύνης έρευνας και διάσωσης που ορίστηκε αυθαίρετα με τον νέο τουρκικό νόμο, όπως άλλωστε και αυτή που είχε ορισθεί με τον τουρκικό νόμο του 1988, είναι παράνομη στο μέτρο που επικαλύπτει περιοχές ελληνικής κυριαρχίας και δικαιοδοσίας, συνεπώς δεν παράγει έννομα αποτελέσματα. Πέραν όμως αυτού, δεν στηρίζεται σε επιχειρησιακά κριτήρια και δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς ασφάλειας της ανθρώπινης ζωής.

Η ελληνική περιοχή ευθύνης, η οποία έχει καθορισθεί την δεκαετία του ’50 με Περιοχικές Συμφωνίες Αεροναυτιλίας του ICAO και δηλωθεί από το 1975 στον αρμόδιο Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΙΜΟ), συμπίπτει με το FIR Αθηνών και είναι σύμφωνη με τις συστάσεις του ΙΜΟ και ΙCAO, όπως περιλαμβάνονται στο Διεθνές Εγχειρίδιο  Αεροναυτικής και Ναυτικής Έρευνας και Διάσωσης (IAMSAR Manual). Υπογραμμίζεται ότι και στην πράξη η Ελλάδα, μέσω του αρμόδιου ελληνικού Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Joint  Rescue Coordination Center – JRCC) στον Πειραιά, συντονίζει αποτελεσματικά όλες τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στην περιοχή ευθύνης της, παρέχοντας εν προκειμένω υπηρεσίες σε όλα τα κινδυνεύοντα πλοία και αεροπλάνα.

Είναι σαφές ότι η Τουρκία, με την τελευταία αυτή κίνηση που έχει αμιγώς πολιτικά κίνητρα, δεν διστάζει να προκαλέσει σύγχυση, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο τουρκικών αυθαιρεσιών και παρανόμων διεκδικήσεων στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, οι οποίες άλλωστε ευθύνονται για την άνευ προηγουμένου κλιμάκωση της τελευταίας περιόδου. Οι τουρκικές ενέργειες θα προσκρούσουν και πάλι στην διεθνή νομιμότητα με την οποία η Τουρκία θα πρέπει επιτέλους κάποτε να συμφιλιωθεί.

Continue Reading

NEWS

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑ – ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ / ΤΟΥΡΚΙΑ

Published

on

«Κάποιοι μας λένε “μην επεκτείνεστε”. Μα υπάρχει βία… Στη Λιβύη υπάρχει βία. Δεν μπορούμε να σωπάσουμε. Στα 911 χιλιόμετρα των συνόρων μας υπάρχει βία. Στη Συρία υπάρχει βία.

Τι να κάνουμε να σωπάσουμε; Από την άλλη στη Σομαλία υπάρχει βία. Εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Υπάρχει μια ιστορική ευθύνη που μάς έχουν φορτώσει οι πρόγονοί μας.

Και δε σταματάμε, και προσπαθούμε να κάνουμε το καθήκον μας εκεί που πρέπει» δήλωσε χθες σε ομιλία του ο Τούρκος Πρόεδρος, Ερντογάν, σύμφωνα με πληροφορίες.  

Σε νέες δηλώσεις, σήμερα, από το πλωτό γεωτρύπανο Φατίχ που πραγματοποιεί γεωτρήσεις στην περιοχή του Ζογκουλντάγ στη Μαύρη Θάλασσα είπε:


«Μην επιτρέποντας τις προσπάθειες για την εκδίωξη της Τουρκίας από τον αγώνα του διαμοιρασμού των πηγών υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο ανοίξαμε την πόρτα μια νέας εποχής.

Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε οποιοδήποτε σχέδιο, οποιαδήποτε πρωτοβουλία, οποιαδήποτε τετελεσμένα που αγνοούν τα δικαιώματα της χώρας μας και των Τουρκοκυπρίων».

«Επαναλαμβάνω από εδώ, ότι δεν επιβουλευόμαστε τα δικαιώματα κανενός ιδιαίτερα τα εδάφη κανενός. Προασπιζόμαστε μόνο τα δικά μας δικαιώματα (…) Προκειμένου να επιτύχουμε σε αυτόν τον αγώνα είμαστε αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουμε όλη τη δύναμή μας μαζί με όλα τα μέσα τις διπλωματίας.

Ο τρόπος για να εγκαθιδρύσουμε ειρήνη, ηρεμία, και σταθερότητα στην Αν. Μεσόγειο είναι μέσα από το σεβασμό, την αναγνώριση και αποδοχή των δικαιωμάτων της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων».

«Δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε οποιαδήποτε φοβέρα και στήσιμο παιχνιδιών που καταλήγουν να μοιάζουν με κωμωδία» τόνισε ο Ερντογάν.

«Το γεγονός ότι η ΕΕ έχει γίνει όμηρος της Ελλάδας και της ελληνοκυπριακής διοίκησης, βλάπτει κυρίως την ίδια την ΕΕ (…) Τα διπλά μέτρα και σταθμά που έχει εφαρμόσει η ΕΕ εναντίον της χώρας μας ως σήμερα αγνοώντας όλες τις αξίες της, είχε ήδη μειώσει την αξιοπιστία της ΕΕ.

Εάν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αντιπαράθεσης η ΕΕ δεν υιοθετήσει μια δίκαιη στάση, αυτό θα είναι η επίσημη ανακοίνωση ότι ήρθε το τέλος της», προειδοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος.

Continue Reading

NEWS

ΑΖΕΡΙΚΗ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΜΑΧΩΝ – ΑΡΤΣΑΧ [ΒΙΝΤΕΟ]

Published

on

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, παραβιάζοντας και πάλι την ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός, οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν χτύπησαν το Αρτσάχ με βαλλιστικούς πυραύλους και βολές πυροβολικού.

Τα αζέρικα χτυπήματα είχαν στόχο αστικούς οικισμούς στις πόλεις Σούσι και Στεπανακέρτ.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του υπουργείου άμυνας της Αρμενίας, οι μονάδες του Αρμενικού Στρατού έχουν αναλάβει ανάλογες ενέργειες για την καταστολή των εχθρικών πυρών.

Continue Reading

NEWS

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ – ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ

Published

on

“Οι εκφράσεις και ισχυρισμοί που εξέφρασε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας για τη χώρα μας κατά την επίσκεψή του στην Αρμενία αποτελούν απόδειξη ότι η Ελλάδα προτιμά την πολιτική της έντασης και της κλιμάκωσης αντί της καλής γειτονίας με την Τουρκία, του διαλόγου και της συνεργασίας” ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Χαμί Ακσόι, εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ.

“Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν είναι δυνατόν να καλύψουν τις ιστορικές πραγματικότητες. Η Ελλάδα δεν πρέπει να ξεχάσει τις θηριωδίες που διέπραξε στην Ανατολή και για τις οποίες καταδικάστηκε να πληρώσει αποζημιώσεις, πρέπει να διαβάσει σωστά την ιστορία και να εγκαταλείψει την “μεγάλη ιδέα” και την εχθρότητά της απέναντι στους Τούρκους”.

“Ο κοινός παρονομαστής για την επίλυση όλων των προβλημάτων στην περιοχή μας είναι η Τουρκία, η Ελλάδα είναι εκείνη που προκαλεί τα προβλήματα ή που στηρίζει αυτούς που τα προκαλούν”.

“Είναι η Ελλάδα που στηρίζει το τυραννικό καθεστώς Άσσαντ, τον πραξικοπηματία Χαφτάρ, την Αρμενία που κατέχει το άνω Καραμπάχ, που έχει ανοίξει τις πόρτες σε όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται εναντίον της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένων των PKK, PYD, FETO, που μετέτρεψε το Αιγαίο σε τάφο μεταναστών, που ακολουθεί πολιτικές επεκτατισμού στο Αιγαίο και την Μεσόγειο”.

“Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, πρέπει να διαχωρίσει ποια είναι η κατοχική δύναμη του άνω Καραμπάχ και των εφτά περιοχών γύρω από αυτό και ποια είναι τα θύματα.

Πρέπει να καλέσει τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει την παράνομη κατοχή από την Αρμενίας που συνεχίζεται για 28 χρόνια  παρά τις αποφάσεις του ΣΑ του ΟΗΕ που την καλεί να αποχωρήσει από τα εδάφη του Αζερμπαϊτζάν άμεσα και χωρίς όρους.

Η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει αυτές τις πολιτικές και να διαβάσει καλά τις πραγματικότητες της περιοχής και του κόσμου”.

Continue Reading

NEWS

ΚΑΝΑΔΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΤΡΟΥΝΤΟ

Published

on

Ο Καναδάς, στις αρχές Σεπτεμβρίου, ανέστειλε την εξαγωγή ορισμένων τμημάτων χρήσιμων για την κατασκευή μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Τουρκία, αφού χρησιμοποιήθηκαν από το Αζερμπαϊτζάν εναντίον της Αρμενίας στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στον Πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τρουντό μετα απο τηλεφωνική συνομιλία ότι το μερικό εμπαργκο του Καναδά στην Τουρκία λόγω της σύγκρουσης Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν έχει βλάψει το πνεύμα της συμμαχίας μεταξύ Τουρκίας και Καναδά.

Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι η βασική αιτία της σύγκρουσης ήταν η 30ετής Αρμενική κατοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ και ότι η στρατιωτική εκστρατεία του Μπακού βρίσκεται εντός της επικράτειάς του, η οποία αναγνωρίζεται από τη διεθνή κοινότητα.

Ερντογάν και Τρουντό συζήτησαν επίσης μέτρα για ενίσχυση του όγκου του εμπορίου και επίλυση ζητημάτων σχετικά με την αμυντική βιομηχανία, ανέφερε η Διεύθυνση Επικοινωνιών.

Continue Reading

NEWS

“ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ”-ΜΑΚΡΟΝ

Published

on

«Επαναλάβαμε τη στήριξή μας σε Ελλάδα και Κύπρο».
τόνισε σημερα ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
ο Μακρόν υπογράμμισε ότι «θα επανέλθουμε με αποφάσεις».

«επιστρέψαμε στο θέμα της Τουρκίας και στα συμπεράσματα της 2ας Οκτωβρίου και ιδιαίτερα στην επανάληψη των μονομερών ενεργειών και των προκλήσεων από την πλευρά της Τουρκίας για να επαναβεβαιώσουμε πολύ ξεκάθαρα τη διάθεσή μας για διάλογο, αλλά η διαπίστωσή μας είναι ότι η Τουρκία μετά τη 2α Οκτωβρίου αποφάσισε να συνεχίσει την ίδια μέθοδο»
πρόσθεσε ο Γάλλος Πρόεδρος.

Continue Reading

NEWS

“ΖΗΤΗΣΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ” – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Published

on

“Υπενθύμισα ότι σε προηγούμενες αποφάσεις Ευρωπαϊκών Συμβουλίων σχετικά με τουρκική προκλητικότητα στη Συρία, υπήρξαν αποφάσεις σχετικά με εμπάργκο πώλησης όπλων στην Τουρκία.

Η καλύτερη έκφραση ευρωπαϊκής αλληλεγγύης θα ήταν μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που να μην επιτρέπεται πώληση όπλων στην Τουρκία. Έθιξα το θέμα στο ευρωπαϊκό συμβούλιο.

Νομίζω ότι η θέση μου έγινε απολύτως κατανοητή. Θύμισα ότι άλλες χώρες που δεν ανήκουν στην ευρωπαϊκή οικογένεια πήραν απόφαση να μην πουλήσουν αεροσκάφη στην Τουρκία, όπως οι ΗΠΑ», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο Δεκέμβριος είναι η καταλυτική ημερομηνία που η Ε.Ε. θα πάρει αποφάσεις σε περίπτωση που η Τουρκία συνεχίσει αυτές τις ενέργειες», ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επαναβεβαίωσε τα συμπεράσματα της 2ας Οκτωβρίου 2020 και εξέφρασε την αποδοκιμασία του για τις μονομερείς ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν έως τον Δεκέμβριο είναι εύλογο το διάστημα ή θα είναι αργά, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Θα το δούμε αυτό, Το χρονοδιάγραμμα ήταν πολύ σαφές. Το αν θέλαμε κάτι νωρίτερα μπορεί να είναι μια θεωρητική συζήτηση, αλλά για να φτάσουμε σε συμπεράσματα απαιτείται ομοφωνία, ούτε καν πλειοψηφία».

Όπως εξήγησε, χρειάστηκε μεγάλος διπλωματικός αγώνας «για να πετύχουμε αυτή την ενιαία ευρωπαϊκή γραμμή».

«Δε θέλω να πιστεύω ότι θα φτάσουμε να αναγκαστούμε να πάρουμε μέτρα τον Δεκέμβριο, αλλά η Ευρώπη δε θα διστάσει να πάρει μέτρα και αυτά θα είναι επώδυνα», σημείωσε.

Continue Reading

Facebook

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ

NEWS9 ώρες ago

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ “ΠΑΙΔΙ” ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΚΥΠΡΟΣ

Με ποσοστό 50,97% προηγείται μέχρι στιγμής ο Ερσίν Τατάρ στην καταμέτρηση των ψήφων για τις “προεδρικές εκλογές” του ψευδοκράτους έναντι...

NEWS11 ώρες ago

ΝΕΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ – ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΕΙ Η ΑΡΜΕΝΙΑ – ΑΡΤΣΑΧ [ΒΙΝΤΕΟ]

“Οι συσκευές βιντεοεπιτήρησης του Στρατού Άμυνας του Artsakh κατέγραψαν την ακριβή τοποθεσία και ώρα που ο εχθρός ξεκίνησε μια επίθεση...

NEWS14 ώρες ago

ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ

Σε απόσταση 23 ναυτικών μιλίων νοτιοανατολικά από το Καστελόριζο βρίσκεται το Oruc Reis με τα βοηθητικά του Ataman και Cengiz...

NEWS15 ώρες ago

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΕΞ

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ελληνικού ΥΠΕΞ σε απάντηση των χαρτών Ερευνάς και Διάσωσης που παρουσίασε η Τουρκία: H τουρκική περιοχή...

NEWS1 ημέρα ago

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΑ – ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ / ΤΟΥΡΚΙΑ

«Κάποιοι μας λένε “μην επεκτείνεστε”. Μα υπάρχει βία… Στη Λιβύη υπάρχει βία. Δεν μπορούμε να σωπάσουμε. Στα 911 χιλιόμετρα των...

NEWS1 ημέρα ago

ΑΖΕΡΙΚΗ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΜΑΧΩΝ – ΑΡΤΣΑΧ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, παραβιάζοντας και πάλι την ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός, οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν χτύπησαν...

NEWS2 ημέρες ago

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ – ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ

“Οι εκφράσεις και ισχυρισμοί που εξέφρασε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας για τη χώρα μας κατά την επίσκεψή του...

NEWS2 ημέρες ago

ΚΑΝΑΔΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΤΡΟΥΝΤΟ

Ο Καναδάς, στις αρχές Σεπτεμβρίου, ανέστειλε την εξαγωγή ορισμένων τμημάτων χρήσιμων για την κατασκευή μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Τουρκία, αφού...

NEWS3 ημέρες ago

“ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ”-ΜΑΚΡΟΝ

«Επαναλάβαμε τη στήριξή μας σε Ελλάδα και Κύπρο».τόνισε σημερα ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε...

NEWS3 ημέρες ago

“ΖΗΤΗΣΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ” – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

“Υπενθύμισα ότι σε προηγούμενες αποφάσεις Ευρωπαϊκών Συμβουλίων σχετικά με τουρκική προκλητικότητα στη Συρία, υπήρξαν αποφάσεις σχετικά με εμπάργκο πώλησης όπλων...

NEWS3 ημέρες ago

ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΗ S400 ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΙΝΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ

Οι Τούρκοι πυροδότησαν για πρώτη φορα τους S400 τους σήμερα στο πεδίο βολής της Σινώπης με τις μέχρι ως τώρα...

NEWS3 ημέρες ago

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΧΙΤΣΕΒΑΝ ΑΠΟ ΑΖΕΡΟΥΣ – ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΑΡΤΣΑΧ – ΑΡΜΕΝΙΑ

Κατά τη διάρκεια της νύχτας παρατηρήθηκε σχετική ένταση στη ζώνη σύγκρουσης Artsakh-Azerbaijan. Οι μάχες πυροβολικού συνεχίστηκαν σε ορισμένες περιοχές. Το...

NEWS3 ημέρες ago

ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΥΠΕΞ ΔΕΝΔΙΑΣ

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στο Ερεβάν, όπου θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών...

NEWS4 ημέρες ago

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου φράχτη συνολικού μήκους 27 χλμ. στις Φέρες Έβρου και ήδη τοποθετούνται τα πρώτα κομμάτια. Ο...

NEWS4 ημέρες ago

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ – “ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ” – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

Το τουρκικό γενικό επιτελείο σε μια ακρως προπαγανδιστική κίνηση δημοσίευσε βίντεο που δείχνει δυο “ελληνικα” υποβρύχια να παρακολουθούνται από τουρκικό...

NEWS4 ημέρες ago

ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ CSTO ΣΤΟ ΝΑΓΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ

Το θέμα της διατήρησης της ειρήνης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ συζητείται ενεργά στον Οργανισμό Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO). Όπως ανέφερε το...

NEWS4 ημέρες ago

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ

Εντολή να προβεί σε διάβημα διαμαρτυρίας δόθηκε στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα προς το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για το χθεσινό...

NEWS5 ημέρες ago

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΣΑΧ ΟΙ ΑΖΕΡΟΙ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του υπουργείου άμυνας της Αρμενίας οι Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν στοχευσαν και βομβαρδίσαν ένα νοσοκομείο στο...

NEWS5 ημέρες ago

“ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ” – ΑΡΜΕΝΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Οι αρμενικές δυνάμεις υποχωρούν απο τις βόρειες και νότιες κατευθύνσεις του μετώπου στη ζώνη σύγκρουσης του Καραμπάχ- Πρωθυπουργός της Αρμενίας...

NEWS5 ημέρες ago

“ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ” – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ – ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ

“Θα συνεχίσουμε να δίνουμε στην Ελλάδα και την Ελληνοκυπριακή διοίκηση – οι οποίοι δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους στις πλατφόρμες...

NEWS5 ημέρες ago

ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ – ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΙΝΤΖΙ

Η εφημερίδα Avrupa γράφει ότι ένας Τούρκος ονόματι Γιλμάζ Ετζεβίτ Κιλίτς, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι δημοσιογράφος, απείλησε τη ζωή...

NEWS5 ημέρες ago

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για την Οικονομική...

NEWS6 ημέρες ago

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΕ ΣΟΥΗΔΗ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ – “Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΥΘΙΖΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”

Έντονη λογομαχία είχε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τη Σουηδή ομόλογό του, Αν Λίντε, στη διάρκεια της συνάντησής...

NEWS6 ημέρες ago

ΤΕΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ

«Η ηγεσία της Τουρκίας απέδειξε ότι δεν είναι ένας αξιόπιστος συνομιλητής» επανέλαβε ο υπουργός Εξωτερικών μετά τη συνάντηση με τον...

NEWS6 ημέρες ago

ΘΑΝΟΣ ΝΤΟΚΟΣ – Ο ΝΕΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καθήκοντα Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο Θάνος Ντόκος, αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας...

NEWS6 ημέρες ago

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ “ΚΑΤΩ ΑΠΟ” ΤΟ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ – ΤΟ ΠΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Το Πολεμικό Ναυτικό βρίσκεται σε πλήρη στρατιωτική κινητοποίηση για παν ενδεχόμενο απο προχθές. Σύμφωνα με πληροφορίες,τουλάχιστον 2 Ελληνικάυποβρύχια συνοδεύουν το...

NEWS7 ημέρες ago

ΕΠΕΣΕ ΑΖΕΡΙΚΟ SU25 ΑΠΟ ΑΡΜΕΝΙΚΑ ΠΥΡΑ – Πληροφορίες

“To Αζερμπαϊτζάν χρησιμοποιεί μαχητικά αεροσκάφη Su-25 κατά μήκος των συνόρων με την αεροπορική υποστήριξη των μαχητικών αεροσκαφών F-16της Τουρκικής Πολεμικής...

NEWS7 ημέρες ago

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΤΟΝΜΕΖ ΓΙΑ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ – ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ – ΤΟΥΡΚΙΑ

«Οι εργασίες συντήρησης του σεισμικού ερευνητικού σκάφους μας έχουν ολοκληρωθεί. Το πλοίο ξεκίνησε με σκοπό να κάνει την ακτινογραφία της...

NEWS7 ημέρες ago

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ – ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, νωρίς το πρωί συμμετείχε σε σύσκεψη με τους Αρχηγούς των...

NEWS7 ημέρες ago

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΥΠΕΘΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επιστρέφει αμέσως μετά τη συνάντηση με τον ομόλογό του Ζοάου Γκόμες Κραβίνιου,στην Ελλάδα προκειμένου να ενημερωθεί και...

NEWS7 ημέρες ago

Η ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΘΑ

Ακολουθεί ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ: Τελετή για την αποκατάσταση της ιστορικής Οικίας του Παύλου Μελά στην Κηφισιά διοργανώνει το Υπουργείο Εθνικής...

NEWS7 ημέρες ago

ΑΝΤΙ-NAVTEX ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ

Ο σταθμός του Ηρακλείου Κρήτης του Πολεμικού Ναυτικού απαντησε με αντι-Navtex στην οποία τονίζεται ότι η τουρκική Navtex είναι παράνομη...

NEWS7 ημέρες ago

ΜΕΙΖΟΝΑ ΚΡΙΣΗ – ΤΟ ORUC REIS ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ

Aνακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για την νέα παράνομη τουρκική Navtex: Η νέα παράνομη τουρκική Navtex για παράνομες έρευνες νοτίως του Καστελόριζου...

NEWS1 εβδομάδα ago

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΣΑΧ

“Ο ρόλος των ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης είναι αξιέπαινος στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τις εξελίξεις στο Artsakh και στην αύξηση της...

NEWS1 εβδομάδα ago

“ΑΠΟΚΡΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΖΕΡΩΝ” – ΑΡΜΕΝΙΑ

Η Αρμένια φαίνεται να κέρδισε άλλη μια μάχη. Οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησαν επίθεση σήμερα, στα βορειοανατολικα αλλά, οι μονάδες...

NEWS1 εβδομάδα ago

“Ο ΧΑΦΤΑΡ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ” – ΤΡΟΜΟΣ GNA

Τηλεγράφημα από τον υπουργό Άμυνας του GNA προς τις μονάδες: Ο Al-Namroush είπε ότι υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με μια πιθανή...

NEWS1 εβδομάδα ago

ΙΡΑΝ: ΕΚΡΗΞΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ιράν επλήγη από έκρηξη την Κυριακή, σύμφωνα με εθνικά ΜΜΕ. Η έκρηξη πιστεύεται ότι προκλήθηκε από...

NEWS1 εβδομάδα ago

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ – ΗΑΕ

“Η τουρκική στρατιωτική παρουσία στον Αραβικό Κόλπο είναι μεγάλο πρόβλημα… Ενισχύει την πόλωση και δεν λαμβάνει υπόψη την κυριαρχία των...

NEWS1 εβδομάδα ago

ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΑΡΤΣΑΧ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν εξακολουθούν να βομβαρδίζουν τις πόλεις Στεπανάκερτ, Χαντρούτ, Μαρτούνι και άλλους οικισμούς . Το Αρμενικό Υπουργείο...

NEWS1 εβδομάδα ago

ΤΑ ΝΕΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΚΙΜ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Ο στρατός της Βόρειας Κορέας παρουσίασε ένα νέο διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης του Σαββάτου, κάτι...

NEWS1 εβδομάδα ago

ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΝΑΒΑΛΝΙ – ΥΠΕΞ ΡΩΣΙΑΣ

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα είπε ότι το περιστατικό της φερόμενης δηλητηρίασης του Ναβάλνι ήταν ενα πρόσχημα...

NEWS1 εβδομάδα ago

Ο ΑΛ-ΣΙΣΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΟΖ

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου επικύρωσε το Σάββατο μια θαλάσσια συμφωνία που ορίζει τα σύνορά της Αιγύπτου στη Μεσόγειο Θάλασσα με...

NEWS1 εβδομάδα ago

“ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ Η ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ” ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΤΣΑΧ

Η εκεχειρία μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας σχετικά με την αμφισβητούμενη περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ δεν μπορεί να θεωρηθεί λύση...

NEWS1 εβδομάδα ago

ΟΙ ΑΖΕΡΟΙ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ & ΧΤΥΠΑΝΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΣΑΧ

Ακολουθεί δήλωση της Γραμματέας Τύπου του Υπουργού Άμυνας της Αρμενίας: Αγνοώντας την εκεχειρία που ανακοινώθηκε για ανθρωπιστικούς σκοπούς από τις...

NEWS1 εβδομάδα ago

“Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ” – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ – ΑΡΤΣΑΧ

Ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Ilham Aliyev, σε δήλωσή του ανέφερε ότι διαφωνεί με την άποψη ότι στη σύγκρουση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ...

Advertisement

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Translate »
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας προστατεύεται απο αντιγραφές! Copyright Nemesis HD 2020